Over City Campers

Als fervente camperaars gaan wij zelf al meer dan 15 jaar met de camper op vakantie. Vanuit deze passie voor prettig reizen en luxe kamperen is City Campers ontstaan. Wat wij willen is onze liefde voor camperen overbrengen aan onze huurders. Wij verhuren onze campers compleet ingericht, zodat u direct klaar bent voor vertrek. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd!

In 2012 zijn we begonnen met de inkoop van onze eerste campers voor de verhuur. De merken HYMER (Duitsland) en BRAVIA (Slovenië) spraken ons het meest aan vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid. In onze eigen werkplaats die is uitgerust met de modernste apparatuur onderwerpen wij de campers tussen alle trips door aan een grondige technische inspectie.

Rob de Mönnink & Jasper Meyners

Over ons

Wat klanten zeggen:

“We hoefden ons vooraf werkelijk nergens druk om te maken. Rob en Elke weten precies waar een camperaar behoefte aan heeft en dat merk je. De camper zag er tiptop uit en we hebben hier 3 weken lang van genoten!”

Mevr. A. Oude Veldhuis

“We hebben voor het eerst een reis gemaakt met een camper van City Campers en we vonden het fantastisch. Je hebt alles binnen handbereik en het comfort is zeer hoog. We hebben in een korte tijd heel veel gezien, hierdoor zijn we een ervaring rijker!”

Erik van der Velden

“Ondanks de late beslissing om met een gehuurde camper op vakantie te gaan is het ons zeer goed bevallen. Na een telefoontje stond er een paar dagen later een luxe en schone camper voor ons klaar.”

Natascha Koegler

“Een camper van City Campers huren is zeker een aanrader, als het regende reisden we gewoon verder naar het zonnetje. Dit is een groot voordeel, dit had nooit gekund als je in een huisje zit.”

Henk en Saskia Weustink

“Bedankt voor de goeie service en voor de flexibiliteit. De camper maar ook de rest van het materiaal was perfect verzorgd. Zal jullie in mijn omgeving zeker aanraden.”

Jeroen ten Bos