De kwaliteit en service die CityCampers biedt, is van grote klasse!

Met een gloednieuwe LMC Tourer camper vertrokken Ed Groothuis en zijn vrouw Hermy dit voorjaar op campervakantie. Ze reisden het mooie weer achterna richting Zweden. Het land van rust, ruimte en natuurschoon. De vakantie verliep perfect, totdat er na een week iets kapot ging in het elektrisch watersysteem van de camper. Pure pech. Ondanks dat er geen water meer uit de kraan, douche en toilet kwam, kijken zij terug op een fijne vakantie.

Goed geholpen

Ed: “Wij hebben bijna 30 jaar een eigen zeilboot gehad en deden in de loop der jaren reparaties en onderhoud hieraan altijd zelf. Nu stonden we ineens met pech onderweg in Zweden. Omdat we een gloednieuwe huurcamper meehadden, belde ik direct naar CityCampers in Oldenzaal voordat ik er zelf aan ging sleutelen. Ik kreeg Jasper Meyners aan de lijn en die verontschuldigde zich meteen voor het ongemak. Maar ook nam hij de tijd om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Hij verwees ons naar een garage in Zweden die bekend was met LMC-campers, maar daar was helaas geen monteur beschikbaar die ons kon helpen.

De garage bood wel aan dat we al het gereedschap mochten gebruiken, dus toen ben ik gaan Facetimen met Jasper, die vanuit een andere LMC-camper bij CityCampers instructies gaf voor het doormeten van de camper. Na 3 kwartier was het duidelijk: een fabrieksfout was de oorzaak van de storing in het watersysteem. Er moest een nieuw onderdeel besteld worden en zo gezegd, zo gedaan.”

Persoonlijke benadering

“Feit was wel dat wij nog enige tijd door gingen met de camper, dus ik bedacht een tijdelijke oplossing door een watertank te kopen bij de doe-het-zelfzaak Biltema in Zweden en daar een kraantje op aan te sluiten, zodat we toch onze handen konden blijven wassen in de camper en een kleine watervoorraad hadden om de toilet mee door te spoelen ‘s nachts.

Natuurlijk was het een beetje behelpen, maar het was voor ons ook gelijk duidelijk dat de schuld niet bij CityCampers lag. De manier waarop zij ons geholpen hebben, heb ik als erg prettig ervaren. Hun behulpzaamheid en persoonlijke benadering is van grote klasse. Evenals de kwaliteit van de campers die zij leveren. Het is fijn dat we binnen 1 dag samen de oorzaak van dit probleem hadden gevonden en wij daarna onze geweldig mooie rondreis door Zweden met deze luxe camper konden afmaken. Dat we bij thuiskomst een grote bos bloemen kregen, was een aangename verrassing!”