Cardetailing

In economisch slechte tijden wordt het aanschaffen van een auto vaak uitgesteld. De auto blijft dan langer in bezit en het goed verzorgen van uw auto is dan van groot belang. Uw auto krijgt bij ons een uitgebreide en grondige reinigingsbehandeling. Dit geldt zowel voor particuliere auto’s als voor zakelijke auto’s. Een schone, goed gepoetste auto is immers een blikvanger, wordt sneller verkocht en brengt een veel hogere verkoopprijs op!

Exterieur poetsen

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan en de lak wordt gereedgemaakt voor verdere behandeling. Vervolgens zorgt het polijsten van uw auto ervoor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen. Laat het poetsen van het exterieur van uw auto dan ook met een gerust hart over aan onze deskundige medewerkers, Starwash beschikt over meer dan 30 jaar poetservaring!

Interieur reinigen

Naast het poetsen van het exterieur van uw auto, kunnen wij ook het interieur reinigen. Niets is heerlijker dan in een frisse, schone auto rond te rijden, toch? Wij kunnen door het gebruik van stoom alles grondig voor u reinigen: de vlekken in de autobekleding, de kinderstoeltjes, het dashboard, de ramen, de deuren en zelfs de bekerhouders! Ook de nare luchtjes in de auto en in de bekleding laten we verdwijnen. We behandelen zowel auto’s met een stoffen als een lederen bekleding en zorgen ervoor dat het in de toekomst beschermd is tegen vuil. Ook hebben wij de beschikking over een stofzuigerplein met 4 krachtige stofzuigers. Wilt u uw auto rijklaar maken om terug te brengen naar een lease maatschappij? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Koplampen polijsten

Zijn de koplampen van uw auto, camper of truck dof en niet meer helder? Zitten ze vol met krasjes en zijn ze vergeeld? Dan is het tijd voor een opknapbeurt. Beschadigde en vergeelde koplampen zijn niet alleen slecht voor de uitstraling van uw voertuig maar ook allesbehalve veilig. De medewerkers van Starwash zijn experts in koplampen polijsten. Wilt u weer glimmende, transparante koplampen? Maak dan nu een afspraak.

Auto waxen

Door de invloeden van weer en milieu, zoals UV-straling en zure regen, kan de autolak al snel zijn glans verliezen. Door uw auto te laten waxen ontstaat een langdurige en hoogwaardige bescherming tegen invloeden van buitenaf. Daardoor zal vuil zich niet of nauwelijks aan de auto hechten en krijgt u uw auto bij de volgende wasbeurt moeiteloos en snel schoon. Het waxen van uw auto is secuur werk wat zowel met de machine als ook met de hand gebeurd en dat meerdere uren in beslag neemt. Onze medewerkers weten precies wat het juiste moment, de juiste wax en de juiste frequentie is voor uw auto. Wanneer u uw auto langsbrengt voor een waxbeurt, worden ook de velgen en banden goed gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd echt weer als nieuw!

Krassen verwijderen

Ziet u een kleine kras op uw auto? Dan is deze in veel gevallen goed te verwijderen. U zult verbaasd zijn wat het resultaat kan zijn. Krassen verwijderen van uw auto kunnen wij op verschillende manieren doen, afhankelijk van de soort kras. Er zijn krassen die alleen de blanke lak beschadigen, krassen die volledig door de blanke lak gaan en krassen die door de blanke lak en de basiskleur gaan waarbij u de primer kunt zien (vaak wit of licht grijs). Het kan ook nog zo zijn dat de kras zo diep is dat u het metaal ziet. Bij oppervlakkige krassen volstaat polijsten. Bij diepere krassen zullen wij u door verwijzen naar een schade herstel bedrijf.

Vogelpoep verwijderen

Vogelpoep verwijderen van uw auto? Vraag hulp aan onze deskundige medewerkers. Wees er wel snel bij, want hoe langer u wacht hoe groter de kans is dat uw autolak wordt aangetast. In vogelpoep zitten namelijk zuren die een vernietigende werking hebben op de lak. Ook door invloed van de zon kan, wanneer u de vogelpoep te lang laat zitten, op den duur zelfs de grondlak zichtbaar of aangetast worden. Als de vogelpoep eenmaal opdroogt heeft u veel water nodig om zorgvuldig en geduldig de auto te weken. In de werkplaats van Starwash hebben wij de beschikking over de juiste materialen en reinigingsmiddelen om uw auto op de juiste manier te behandelen zonder de glans op uw autolak te verliezen.