Camper wassen

City Campers beschikt over een wasstraat voor campers en caravans. Deze wasstraat is geschikt voor voertuigen met een maximale hoogte van 3,30 meter en een maximale breedte van 2,50 meter. De wasmiddelen die worden gebruikt zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de vliegtuigindustrie. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt voor het reinigen van onbewerkt aluminium en gemoffelde en/of gegalvaniseerde onderdelen.

Reinigingsmiddelen

Het wassen zelf gebeurt met zogenaamd Carlite Compound waardoor een perfecte en krasvrije behandeling gegarandeerd wordt. Het uitermate geavanceerde systeem ‘leest’ voor het wassen uw camper of caravan. Tijdens het wasproces houdt het rekening met uitstekende delen (bijvoorbeeld: een antenne, een satellietschotel en een fietsenrek). Standaard in deze behandeling is het gebruik van GlansProtector Gold. Een lakprotectie tegen de invloed van etsende zuren afkomstig van insecten, vogeldrops en boomhars. Ook wordt uw camper of caravan standaard nagespoeld met osmosewater. Dit voorkomt aanslag, kalkresten of roest. Tip: laat uw caravan of camper juist voor de winterstalling door ons behandelen en voorkom daarmee het onnodig risico dat zuren in de wintermaanden gaan invreten.

Chassis reiniging

U kunt bij City Campers ook terecht voor chassis reiniging van uw camper. Met deze unieke reinigingsmethode voorkomt u dat de bodem van uw camper gaat roesten of corrosie vertoont. Geschikt voor alle campers, alleen op afspraak mogelijk.

Osmose water

Wat is osmosewater eigenlijk – eenvoudig en bondig uitgelegd

Laten we beginnen met de belangrijkste vraag: wat is osmosewater? Osmosewater is leidingwater wat nadat het is onthard onder hoge druk wordt gefilterd met behulp van een zeer fijn membraan, een zogenaamd filter. Dit filter zorgt er voor dat stoffen als nikkel, ammonium, zouten, chloor, en magnesium uit het water worden gezeefd. Elementen die nadelig zijn voor je gezondheid als ook voor de oppervlakten die je reinigt en dus liever niet in het water hebt wat je drinkt en waarmee je de camper en zonnepanelen schoon maakt. Osmosewater is dus onthard en gezuiverd kraanwater dat er veel beter en meer helder uitziet door de afwezigheid van al die slechte stoffen. Met osmosewater is het mogelijk om op een duurzame manier zuiver water te creëeren

Wat doet osmosewater op uw camper – werking en functie

Nu bekend is wat osmosewater is komt de vraag wat osmosewater doet? Het osmosewater beweegt veel vloeiender wat maakt dat oppervlaktes eenvoudig, goed en grondig kunnen worden gereinigd zonder enige kalksporen na te laten. Juist daarom is het heel BELANGRIJK om oppervlaktes, als bijvoorbeeld uw zonnepanelen, te wassen en na te spoelen met osmosewater. Gezien de positieve ervaring en reacties van onze klanten naast de deskundigheid welke wij de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd met de exploitatie van een autowas-centrum doen wij bij ons camperbedrijf CityCampers niet anders dan de uw gehele camper wassen met onthard en osmosewater want alleen het beste telt.

Waarom zonnepanelen reinigen met osmosewater?

Osmose water is dus erg schoon water en het gebruik van het gefilterde water voor het schoonmaken van de camper en zonnepanelen heeft zodoende een aantal voordelen. Het eerste voordeel is al genoemd, namelijk is er minder last van strepen en (kalk)sporen op het oppervlak. Bovendien zorgt het osmosewater er voor dat nieuw vuil zich minder snel aan het oppervlak hecht waardoor het behaalde resultaat er ook nog eens lang mooi uitziet. Het osmosewater is daarmee een prima vervanger voor de agressieve schoonmaakmiddelen en ook veel beter voor de de camper en zonnepanelen zelf. Daar komt bij dat osmosewater in staat is om bepaalde onzuiverheden van de lak en zonnepanelen los te maken omdat het beschikt over een zogenaamd oplossend vermogen wat wil zeggen dat osmosewater allerlei substanties verwijdert waardoor de zonnepanelen na het wassen weer maximaal rendement leveren.

De belangrijkste voordelen nog een keer op een rijtje:

  • Met osmosewater zorg je ervoor dat je geen strepen of vlekken (kalk) meer ziet
  • Osmosewater zorgt ervoor dat nieuw vuil zich minder snel hecht waardoor een lang en mooi resultaat
  • Het osmosewater kan onderliggend vuil oplossen en afdrijven (oplossend vermogen) op zachtaardige wijze
  • Dankzij osmosewater worden allerlei substanties van de zonnepanelen verwijdert en leveren dus maximaal rendement

Ook een reiniging met osmosewater?

Met bovenstaande informatie is geprobeerd om een goede beschrijving te geven wat osmosewater is, wat het doet en waarom CityCampers uw volledige camper en zonnepanelen met osmosewater reinigt. Om lang plezier van een camper te hebben en het hoogste rendement uit de zonnepanelen te halen staat het team van CityCampers staat klaar om uw kostbare bezit professioneel onder handen te nemen en met osmosewater te reinigen zodat u vol (schone) energie weer de weg op kunt naar uw volgende bestemming.

TARIEVEN

Camper wash € 64,50
Caravan wash € 54,50
Chassis + Camperwash € 84,50
Luifel + Camperwash € 89,50
Chassis + Luifel + Camperwash € 104,50

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Om uw camper of caravan te laten reinigen en beschermen, kunt u van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht. Gezien de tijd dat wij er mee bezig zijn (30-60 minuten) is het noodzakelijk dat u via de website een afspraak maakt. Onder genot van een kop koffie in onze aangename wachtruimte, kunt u wachten op uw camper of caravan. Er bestaat ook de mogelijkheid dat u op een later moment, bijvoorbeeld de volgende dag, uw bezit gereinigd en wel komt halen. Uw caravan of camper bevindt zich op een afgesloten terrein met camerabeveiliging en staat daarmee veilig voor de nacht. U bent zelf verantwoordelijk voor het aan- en afkoppelen van uw caravan. Dit neemt niet weg dat wij u graag een handje helpen.

Deel deze pagina