“Een betere service konden we niet krijgen!”

Wat leek als een sprookje, veranderde plotseling in een nachtmerrie voor muzikant Henk Wijngaard en zijn vrouw Trijntje. De gloednieuwe LMC-camper die zij bij CityCampers in Oldenzaal hadden gekocht, wilde niet starten na de sleuteloverdracht. Daar stonden zij dan, in Oldenzaal, en net hun oude camper ingeruild. Zonder vervoer terug naar huis, zonder hun kostbare aanwinst.

Alles op alles

Henk: “Ons vertrouwen in de camperbranche zakte onmiddellijk naar een dieptepunt. Je verheugt je er zo op en dan gebeurt dit. Jasper Meyners van CityCampers had onze gloednieuwe camper die dag ervoor nog afgetankt en door hun camperwasstraat gedaan. Toen leek er niks aan de hand. Die vrijdagmiddag 26 januari hadden we zelfs eerst nog samen koffie gedronken met een gebakje erbij om onze nieuwe aanwinst te vieren. Alles leek te kloppen, totdat de motor niet wilde starten. Er werd ons oprechte excuses aangeboden en ik merkte dat Rob de Mönnink, de eigenaar van CityCampers, het ook erg vervelend vond. Zonder ook maar één moment te twijfelen, kwamen hij en Jasper direct in actie. Ze trokken alle registers open om het probleem op te lossen: de LMC-fabriek werd op de hoogte gesteld en via Van der Linden – Caravan en Camper en transport werd er een dieplader geregeld om onze camper zo snel mogelijk bij de Citroën-dealer in Enschede te krijgen voor het uitzoeken en oplossen van dit probleem. Ondertussen gingen wij met een leenauto van CityCampers terug naar huis.”

Vertrouwen weer terug

“Al snel werd duidelijk dat het probleem niet bij CityCampers lag. De oorzaak was namelijk een fabrieksfout en dit kon snel opgespoord en opgelost worden. Ons vertrouwen kwam weer terug en gelukkig hoefden we onze geplande vakantie naar Spanje niet uit te stellen. In de drie weken dat we op de camper moesten wachten, was de service van CityCampers werkelijk grandioos! Alles wat ze voor ons deden en de manier waarop ze ons op de hoogte hielden van de voortgang was perfect. Ik werd zelfs nog persoonlijk gebeld door de directeur van LMC Nederland die ook zijn excuses wilde aanbieden. Dat zoiets wat eigenlijk nooit gebeurt precies mij als bekende Nederlander moest overkomen, vond hij heel vervelend.”

Op naar Spanje

“Eind goed, al goed. Inmiddels hebben we onze camper opgehaald bij CityCampers en de eerste kilometers gereden. Onze indruk? Wat een geruisloze motor! En wat een stabiliteit op de weg. We vinden het interieur, het queensize bed en het audiosysteem dat CityCampers erin heeft geplaatst ook helemaal geweldig. Het comfort en de luxe zijn van grote klasse. Deze camper voelt als een hotel op wielen en we verheugen ons op onze reis naar Spanje. Als trucker heb ik al vaak de Route du Soleil gereden, maar nu met de camper geniet ik er nog meer van. Spanje is onze favoriete bestemming. Dit land heeft ons hart gestolen en we hopen hier nog jaren vakantie te vieren met onze prachtige, nieuwe camper van CityCampers!”