“Onze camperreis was fantastisch, maar niet alles liep perfect…”

Karin en Eddie Driezen uit Enschede gingen dit voorjaar 4 weken op camperreis met de Sunlight T68 camper van City Campers. We interviewden hen voor en na terugkomst.

“Onze camperreis was fantastisch, maar niet alles liep perfect…”

Eddie: “Reizen in het voorjaar met een camper is fantastisch. Omdat de campings nog niet overvol zijn, heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Je hoeft niks vast te leggen en kunt per dag bekijken waar je wilt overnachten. We zijn onze camperreis begonnen in Duitsland en via Oostenrijk zijn we naar de Kroatische kust gereden. In Omis zouden we de moeder van een vriend opzoeken, maar die was op dat moment helaas niet in de buurt. Dus toen zijn we naar Novigrad gegaan, ook een hele mooie stad!”

Camper rijden = genieten

“Ik geniet echt van het rijden in zo’n camper. Het uitzicht, het comfort, de luxe; het vakantiegevoel begint al zodra we vertrekken uit Nederland. We hebben voornamelijk op campings gestaan, niet op camperplekken. Het is fijn om, zeker bij warm weer, een duik te kunnen nemen in het zwembad. We genieten van de extra faciliteiten die een camping biedt. Dit voorjaar hadden we ook onze eigen fietsen meegenomen achter op de camper. Dat is ideaal als je even een stadje wilt bezoeken of boodschappen gaat doen.”

Pech onderweg

“Toen we vanuit Novigrad vertrokken richting Italië, ging er ineens een lampje branden in de camper. Dus wij meteen de camper aan de kant gezet. Gelukkig was er een pompstation in de buurt en vanuit daar hebben we meteen contact opgenomen met City Campers. Rob de Mönnink regelde vervolgens dat we binnen een half uur teruggebeld werden door Fiat Nederland. Onze camper, de Sunlight T68, is namelijk gebouwd op een Fiat onderstel. Ondertussen wees de monteur ter plekke ons op een scheurtje in de turboslang. Deze werd direct vervangen en City Campers beloofde ons dat ze het voorgeschoten bedrag bij terugkomst meteen zou terugbetalen. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen 2 uur waren we vervolgens weer veilig op weg!”

Veilig verder naar Italië

“Ook in Italië hebben we schitterende plekken bezocht. Zo zijn we aan het Gardameer, het Iseomeer, het Comomeer en het Luganomeer geweest. Zo tegen het einde van onze vakantie liep de temperatuur op tot 35/36 graden. Dat was helaas iets te warm om heel actief op pad te gaan. Maar oh wat hebben wij genoten van onze camperreis door Europa. Volgend jaar gaan we zeker weer!”

Wilt u ook een camper huren bij City Campers?
Bel 0541 – 51 61 00 voor meer informatie of kijk op www.CityCampers.nl/camper-huren.