“Niks staat vast. We gaan het mooie weer opzoeken!”

Karin en Eddie Driezen uit Enschede gaan dit voorjaar 4 weken op camperreis met de Sunlight T68 camper van City Campers. We interviewden hen voor vertrek.

“Niks staat vast. We gaan het mooie weer opzoeken!”

Eddie: “Het fijne van reizen met een camper in het voorjaar is dat je niks hoeft vast te leggen. Er is altijd wel plek op een camping of camperplaats. We gaan het mooie weer opzoeken en stoppen wanneer we daar zin in hebben. Ik vind het heerlijk om te rijden in deze camper. Bovendien is hij lekker ruim en zit alles erop en eraan. We rijden zo min mogelijk over snelwegen en pakken veel binnenwegen. Waar mogelijk gaan we een aantal passen over. Hier genieten we echt van!”

Duitsland, Oostenrijk, Kroatië, Italië

“We hebben wel een globale route uitgestippeld waar we de komende 4 weken naartoe willen. Via Duitsland en Oostenrijk gaan we naar Kroatië, het dorpje Omis om precies te zijn. Hier woont de moeder van een goede (Kroatische) vriend van ons. In 1980 waren we hier ook en we verheugen ons nu op het weerzien. Na dit bezoek rijden we door naar Italië want we zijn fervente Italiëgangers. Vroeger toen de kinderen klein waren kwamen we vaak in Italië met onze eigen caravan en later brachten we onze vakanties hier door in stacaravans. De mooie steden, prachtige bergen en meren blijven ons aantrekken!”

Meer tijd, meer reizen

“Toen de kinderen uit huis gingen, zijn we meer verre reizen gaan maken. We zijn de hele wereld al over geweest. Van het Caribisch gebied tot Dubai, voornamelijk naar zonbestemmingen. Nu we steeds minder werken en meer tijd hebben, willen we nog meer van Europa ontdekken. Noorwegen staat ook nog op onze verlanglijst. Misschien volgend jaar. Voorlopig nog met een huurcamper, maar wanneer we gepensioneerd zijn kopen we wellicht een eigen camper. Het reizen met de camper bevalt ons in ieder geval fantastisch. We verheugen ons ontzettend op de komende weken!”

Wilt u ook een camper huren bij City Campers?
Bel 0541 – 51 61 00 voor meer informatie of kijk op www.CityCampers.nl/camper-huren.