Onze lastminute camperboeking was een goede keuze!

Echte plannen voor de zomervakantie waren er nog niet, totdat Mark Jorna zijn auto ging wassen bij Starwash in Oldenzaal. Toen hij daar de mooie, luxe campers van City Campers zag staan, wist hij het direct: deze zomer gaan we met een camper weg. Zo gezegd zo gedaan. Lastminute bepaalde hij met zijn gezin de bestemming: twee weken Oostenrijk!

Mark: “Wij houden van reizen en hebben al veel van de wereld gezien. Meestal pakken we het vliegtuig en/of de (huur)auto in combinatie met een huisje of agriturismo. Door de Corona-beperkingen hadden we deze zomer nog geen plannen gemaakt, maar we wilden nog wel graag even weg. Een camper is dan ideaal omdat je op het laatste moment nog je bestemming kunt bepalen. Werd het Nederland of Oostenrijk? We kozen voor het mooie weer én voor een land waar we met weinig inreisbeperkingen naartoe konden.”

Ruth: “In de eerste week stonden we op camping Mentl in Karinthië, aan de Ossiachersee. Een hele mooie plek met uitzicht op het meer. We kozen bewust voor deze camping omdat we wat langer wilden blijven en een camping gewoon gezelliger vinden dan een camperplek. Met drie fietsen mee en veel te doen in de omgeving, hebben we ons geen moment verveeld. Vanaf het eerste moment hebben we ook echt genoten van de camper van City Campers: super schoon, luxe en van alle gemakken voorzien. Zelfs de campingstoelen zaten heerlijk!”

Mark: “Met de Hymer Exsis i588 die wij gehuurd hadden, was rijden door de bergen geen enkel probleem. De route van Villach naar de Weissensee, waar we de tweede week verbleven, kende op sommige stukken een helling van 21% maar de camper had daar geen enkele moeite mee. Ook goed om te weten voor als we ooit naar Noorwegen gaan met de camper, een vakantiebestemming die nog hoog op onze lijst staat!”

‘Volgend jaar weer?’, is dan ook de vraag die we aan het drietal stelden. Als het aan de camper en de service van City Campers ligt dan is iedereen positief. “Vooral de tijd die Jasper van City Campers aan ons besteedde bij het ophalen van de camper en de Youtube-filmpjes met uitleg over de camper hebben we als zeer prettig ervaren”, aldus Mark. Ruth twijfelt nog of een camperreis voor herhaling vatbaar is. Ondanks de mooie, ruime camper geeft zij toch de voorkeur aan een huisje of agriturismo. Iets meer ruimte en privacy… We zijn benieuwd wat het wordt dus volgend jaar! 😉