“Sleutelen is niet mijn ding, het contact met mensen wel!”

In november 2000 kwam Jasper Meyners, toen nog 14 jaar, met zijn vader door de wasstraat bij Starwash. Na een praatje met eigenaar Rob de Mönnink, was zijn eerste bijbaan een feit: weekendhulp bij Starwash. En nu, 18 jaar later, is Jasper nog steeds hét gezicht van Starwash en ook van City Campers. Inmiddels veel ervaring en mensenkennis rijker…. Jasper vertelt:

Juiste moment, juiste plek

“Het gebeurde eigenlijk per toeval. Mijn vader kende Rob goed en maakte altijd even een praatje als wij onze auto gingen wassen bij Starwash. Die ene keer in november 2000 vertelde Rob dat hij op zoek was naar een extra weekendhulp in de wasstraat. Of dat niet wat voor mij was? Ik was op dat moment bezig met de opleiding Motorvoertuigentechniek en kon wel een extra zakcentje gebruiken. Het leek me leuk werk en een week later was ik al aangenomen.”

Passie voor auto’s

“Al van jongs af aan heb ik een passie voor auto’s. Die heb ik van mijn vader meegekregen. Samen gingen we elk jaar naar de AutoRAI en ik las veel bladen over de nieuwste en snelste modellen. Sleutelen is niet mijn ding, daar kwam ik tijdens mijn opleiding wel achter. Maar werken in de autobranche en contact met mensen wel!”

Trouw aan mijn werkgever

“Nadat ik mijn opleiding heb afgemaakt, ben ik fulltime gaan werken bij Starwash. Ik kreeg de leiding over het weekendpersoneel en deed veel ervaring op in dit groeiende bedrijf. Na een aantal jaren heb ik samen met Rob de bandenservice opgezet en in 2013 volgde City Campers camperverhuur. Hier werken verveelt nooit, elke dag is anders. In de zomer ben ik iedere vrijdag druk bezig met de klanten van City Campers, want dat is de wisseldag. Ze vragen me om reisadvies en vertellen achteraf de mooiste camperverhalen. Dat zijn leuke dagen. Ik ben inmiddels ook helemaal aangestoken met het campervirus!”

Beste wastips

“Na zoveel jaren bij Starwash kun je me alles vragen over auto’s wassen. Ik merk nog steeds dat niet iedereen weet wat het beste wasadvies is voor zijn/haar auto. De wastips die ik sowieso altijd wil meegeven zijn:
• Was na een vorst & zoutperiode z.s.m. je auto en vergeet niet de bodem te reinigen
• Bescherm je auto met een waxlaag, zodat vogelpoep en insecten beter en makkelijker verwijderd kunnen worden zonder schade achter te laten.
Uiteraard kun je me altijd aanspreken bij Starwash voor een persoonlijk advies over jouw auto!”