Goed verzekerd op camperreis

Samenwerking met Eurocross Assistance bij pechhulpverlening

Camper huurklanten vragen zich vaak af of ze met een huurcamper van City Campers wel goed verzekerd de weg op gaan. Want niemand wil onderweg met pech vast komen te staan. Tot eind 2017 kon je als camperverhuurbedrijf via de ANWB een pechhulpverzekering afsluiten. Door de opkomst van vele camper verhuurbedrijven die (niet altijd goed onderhouden) campers van meer dan 10 jaar oud verhuurden, heeft de ANWB besloten de samenwerking met camperverhuurbedrijven op het gebied van pechhulpverlening per 2018 te beëindigen. Simpelweg vanwege de reden dat pechhulpverlening aan camperverhuurbedrijven niet meer rendabel was.

Nieuwe partner

Helaas had deze verandering ook voor City Campers gevolgen, ondanks dat onze jonge, nieuwe goed onderhouden campers de afgelopen jaren nauwelijks met pech onderweg stil hebben gestaan. Sinds begin 2018 heeft City Campers daarom een nieuwe partner gevonden op het gebied van pechhulpverlening: Eurocross Assistance. Zij zorgen ervoor dat onze camper huurklanten in Nederland of Europa hun reis bij pech of ongeval zo snel mogelijk kunnen voortzetten. Ze zijn dag en nacht bereikbaar, schakelen bergers in en zorgen voor vervangend vervoer. Ze fungeren tevens als tolk wanneer onze klanten de taal niet goed beheersen.

Voorwaarde

Om als camperhuurder gebruik te kunnen maken van de diensten van Eurocross Assistance, dienen onze klanten te voldoen aan één voorwaarde. Deze voorwaarde is dat hun reisverzekering dekking biedt voor vervangend vervoer (in het buitenland). Huurt u een camper bij City Campers? Checkt u dan voor vertrek goed of u uw bestaande reisverzekering moet uitbreiden om vertraging onderweg te voorkomen. Zo kunt u met een fijn gevoel aan uw camperreis beginnen!

Camper huren?

Bekijk hier ons aanbod.