Liefde is…samen je eerste camper kopen (op je 75e)!

Interview met Bob Polder – Klant City Campers

Liefde is…samen je eerste camper kopen (op je 75e)!

Op 75-jarige leeftijd je eerste camper kopen? Dat klinkt niet heel aannemelijk. Toch gebeurde het onlangs bij City Campers. De Friese Bob Polder kocht samen met zijn echtgenote een schitterende Bravia buscamper. Ze zijn erg blij met hun nieuwe aankoop en hebben zin in het avontuur. “Zo lang we ons goed voelen, genieten we ervan!” Bob Polder vertelt:

Vrijheid en luxe

“Al jaren gingen wij iedere zomer naar ons vakantiehuisje op camping ’It Wiid in Eernewoude. Het is heerlijk daar, alleen je leeft er een beetje zoals je thuis ook leeft. Afgelopen zomer besloten we om het eens anders te doen: we gingen met de auto naar Kroatië. Door dit avontuur kregen wij het echte vakantiegevoel weer terug en dat smaakte naar meer. Het enige nadeel van een autovakantie vonden wij dat je onderweg op zoek moet naar een onderkomen en bij slecht weer/ in het hoogseizoen gaf dat ons best veel stress. Hoe fijn zou het zijn geweest als we een camper bij ons hadden gehad. Zo gezegd, zo gedaan. Op advies van een aantal camperaars ging Bob op zoek naar een buscamper. Niet al te groot maar met alles erop en eraan voor 2 personen. Via Google kwam ik terecht bij City Campers.”

Goed gevoel

“Slechts 1 x eerder was ik met een camper op vakantie geweest. Maar dat is al zo’n 10 jaar geleden. Ik had daarom best veel vragen over de Bravia buscamper die ik op de website van City Campers had gezien. De foto’s zagen er veelbelovend uit, dus ik maakte een afspraak met Rob de Mönnink om een keer langs te komen. Aan de telefoon had ik al meteen een goed gevoel. Dat bleek te kloppen. De camper voldeed perfect aan onze eisen en ik kon zelfs mijn eigen auto tegen een goede prijs inruilen. Het fijne was dat Rob echt naar me luisterde, de tijd voor me nam en direct antwoord gaf op al mijn vragen. Hij hielp me zelfs nog met het invullen van formulieren. Service met een hoofdletter ‘S’ noem ik dat!”

Op reis

“Het rijden in een camper zal even wennen zijn, maar we zijn zo blij dat we nu ons eigen bed overal mee naar toe kunnen nemen. Waarschijnlijk beginnen we dit najaar eerst met een weekendje in Nederland, om volgend jaar wellicht iets verder weg te gaan. De tijd zal het uitwijzen. We doen waar we zin in hebben en daar worden wij heel gelukkig van!”