Camperhuurders aan het woord

Ellen en Marcel Voorpostel gaan deze zomer 3 weken op reis met de Sunlight T68 automaat van City Campers. Ze verheugen zich het meest op de vrijheid en het zien van zo veel moois in 1 vakantie…

“Alleen de camping in Florence is geboekt, de rest is nog open!”

Ellen: “Afgelopen jaren hebben we met het vliegtuig diverse bestemmingen bezocht zoals Gran Canaria, Andalusië en IJsland. Erg mooi maar we willen eens wat anders. Vorig jaar, na mijn ontmoeting met Rob de Monnink op de Hulsbeekdag, hadden we onze eerste camperervaring en dat beviel zo goed dat we weer geboekt hebben. De vrijheid die je hebt met een camper is geweldig. Vroeger gingen we veelvuldig met de auto naar Italië en nu willen we graag hier nog een keer naar toe maar dan met de camper.

We verheugen ons heel erg op de komende camperreis. Alleen de camping in Florence is geboekt, de rest is nog open. We hebben al wel een idee welke richting we op willen: via Duitsland en Oostenrijk richting het Gardameer en dan door naar Cinque Terre. Op de terugweg reizen we dan langs Florence, het Ferrari museum in Maranello en vervolgens via Salzburg en Passau weer terug. We willen misschien nog naar Wenen, maar we kijken onderweg wel hoe het loopt. Met de camper kun je natuurlijk niet zo hard rijden, dus misschien moeten we onderweg ons plan bijstellen.

We zijn van plan om veel op camperplaatsen te verblijven. Het enige dat ons bezighoudt is of we in het hoogseizoen zonder reservering mooie camperplaatsen kunnen vinden. Je ziet tenslotte steeds meer camperaars op de weg. We nemen in ieder geval onze fietsen mee, zodat we makkelijk in de grote steden kunnen komen. Dan hoeven we ook niet met zo’n ruime camper te manoeuvreren om te kunnen parkeren. De grootte van deze camper is voor ons ideaal. Alles zit erop en eraan. Een douche, een toilet en een keuken was voor ons een vereiste. Vanwege mijn darmziekte kan ik niet altijd overal alles eten. We zullen dus ook regelmatig zelf koken in de camper. Dan is het fijn dat deze camper veel comfort biedt. Dat het een bijna nieuwe camper is, spreekt ons ook heel erg aan. Kortom: we kijken uit naar een mooie camperreis. Na onze vakantie laten we graag weten hoe we het hebben ervaren!”