Camper aankoop (deels) financieren? Dat kan!

Blog Rob de Monnink – Eigenaar City Campers

Heeft u plannen om een camper te kopen? Dan kunt u dat doen met eigen spaargeld. De aanschafprijs van een luxe camper ligt over het algemeen echter vrij hoog. We krijgen dan ook vaak vragen over het (deels) financieren van de aankoop van een camper. Om die reden is City Campers onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Postma Financieel Advies. Zij regelen de financiering van (een deel van) het aankoopbedrag tegen gunstige tarieven. Uiteraard naar behoefte van iedere individuele koper. Meer weten? Lees verder…

Betalen in termijnen

Een groot voordeel van wanneer u (een deel) van uw camper aankoop financiert, is dat u per maand uw camper afbetaalt over een termijn tot wel 10 jaar. Daarmee creëert u financiële ruimte voor (andere) zaken die u belangrijk vindt. U kunt bijvoorbeeld door middel van deze lening een luxere camper aanschaffen dan dat u in eerste instantie van plan was. Er zijn vele mogelijkheden, afhankelijk van uw budget en gewenste afbetalingstermijn. Postma Financieel Advies geeft u een gratis advies op maat en regelt graag voor u de financiering die bij u past. Wilt u alvast een indicatie van uw maandlasten? Bereken het via deze link.

Contact

Wilt u een camper kopen van City Campers? Bekijk dan hier ons aanbod aan camper occasions en neem rechtstreeks contact op met Adriaan Postma van Postma Financieel Advies via (T:) 088 – 388 0 388 voor een gratis financieel advies op maat.