Veilig op weg met City Campers

Motorpech, een lekkende gasleiding, de airco die niet werkt of de koelkast die het begeeft; dit zijn situaties waar u liever niet tegenaan loopt als u met een camper op vakantie gaat. Op vakantie wilt u genieten en geen tijd verspillen aan onverwachte tegenvallers. Wij vinden het belangrijk dat onze huurders comfortabel kunnen reizen. Daarom verhuren wij alleen luxe campers die in topconditie verkeren en weinig kilometers op de teller hebben. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel…

Bovag onderhoudsbeurt

Naast de standaard jaarlijkse APK-keuring krijgen alle huurcampers van City Campers 1 x per jaar een uitgebreide Bovag onderhoudsbeurt. Deze onderhoudsbeurt is niet wettelijk verplicht, maar vinden wij heel belangrijk. Ondanks dat wij uitsluitend nieuwe of zeer jonge campers verhuren, worden de campers hierbij grondig gecheckt op de volgende 4 punten:

  1. Opbouw (waterkranen en –pompen, cassettetoilet, instructie nat testen)
  2. Electra (netaansluiting 230V (CEE), aarding van 12/230V, zekering(automaat), aardlekschakelaar, 12/230V verlichting, acculaadsysteem 12 + 220V, werking accu opbouw)
  3. Gas (koelkast, gasstel, gasoven, kachel, combiketel, boiler, gasleiding, drukregelaar, gastank)
  4. Vocht (vloer, dak, zijwanden).

In onze eigen werkplaats die is uitgerust met de modernste apparatuur onderwerpen wij de campers tussen alle trips door aan een grondige technische inspectie. Mocht er tussentijds onverhoopt iets kapot gaan, dan kunnen wij dat direct repareren. Veilig op weg met City Campers, daar zorgen wij voor!

Camper huren? Bekijk hier ons aanbod.