“We gaan het mooie weer achterna!”

Frits Pranger won begin dit jaar 1 week camperhuur en vertrekt vandaag met zijn gezin, zwager en schoonzus richting de Ardennen. Wij vroegen hem waar hij zich het meest op verheugt en waar hij tegenop ziet….

“We gaan het mooie weer achterna!”

“Het leukste van met de camper op vakantie gaan is dat je lastminute nog kan beslissen waar je heengaat. We vertrekken richting de Ardennen, maar het kan zo zijn dat we doorrijden naar Luxemburg omdat de weersvoorspellingen daar nu beter zijn. Ook willen we een paar nachtjes in de champagnestreek in Frankrijk doorbrengen, daar waar nu net de Tour de France is geweest. Maar we gaan in ieder geval het mooie weer achterna!”

“Doordat je mobiele bundel nu ook in het buitenland te gebruiken is, bekijken we onderweg waar we willen overnachten. Onze tweeling is pas 1,5 jaar dus daar houden we rekening mee. Of het een camping of een camperplaats wordt, dat weten we nog niet. We blijven in ieder geval niet 1 week op dezelfde plek. Die vrijheid die je hebt met een camper lijkt me ideaal!”

“Het enige waar ik tegenop zie is het slapen in de camper. We zijn met 4 volwassenen en 2 kleine kinderen. Hoe is de temperatuur ’s nachts in de camper? Snurkt er iemand? Ik ga maar als eerste slapen, dan heb ik daar in ieder geval geen last van”, lacht Frits. Als voormalig eigenaar van een transportbedrijf weet hij hoe het is om in een auto te overnachten. “Maar dit is veel luxer natuurlijk. Het is de eerste keer dat ik met een camper wegga en ik heb er heel veel zin in!”