Virtuele tour

Start de virtuele tour van onze campers door op onderstaande afbeelding te klikken.

Bekijk al onze campers van binnen

Direct naar de virtuele tour van een specifieke camper? Klik hieronder op uw camper naar keuze.

Knaus
Bravia swan 636 sport & sound edition
Bravia swan 599
Sunlight A72 familiecamper 
Bravia swan 699 mercedes spinter automaat
Sunlight T68
Sunlight T68 automaat
Hymer exsis i588

Wat klanten zeggen:

“We hoefden ons vooraf werkelijk nergens druk om te maken. Rob en Elke weten precies waar een camperaar behoefte aan heeft en dat merk je. De camper zag er tiptop uit en we hebben hier 3 weken lang van genoten!”

Mevr. A. Oude Veldhuis

“We hebben voor het eerst een reis gemaakt met een camper van City Campers en we vonden het fantastisch. Je hebt alles binnen handbereik en het comfort is zeer hoog. We hebben in een korte tijd heel veel gezien, hierdoor zijn we een ervaring rijker!”

Erik van der Velden

“Ondanks de late beslissing om met een gehuurde camper op vakantie te gaan is het ons zeer goed bevallen. Na een telefoontje stond er een paar dagen later een luxe en schone camper voor ons klaar.”

Natascha Koegler

“Een camper van City Campers huren is zeker een aanrader, als het regende reisden we gewoon verder naar het zonnetje. Dit is een groot voordeel, dit had nooit gekund als je in een huisje zit.”

Henk en Saskia Weustink

“Bedankt voor de goeie service en voor de flexibiliteit. De camper maar ook de rest van het materiaal was perfect verzorgd. Zal jullie in mijn omgeving zeker aanraden.”

Jeroen ten Bos