Deze zomer schoon & veilig op reis met een camper!

Heeft u altijd al gedroomd van een campervakantie, maar kwam het er nooit van? Dan is deze zomer wellicht het juiste moment. Nu de Corona-maatregelen in Nederland langzaamaan versoepeld worden, openen diverse Nederlandse campings en camperplaatsen wellicht binnenkort weer hun deuren. Hopelijk kunt u er straks weer op uit, maar durft u dat nog wel eigenlijk? Een drukke camping of een overvol toiletgebouw; bent u daar al klaar voor?

Privé-sanitair in huurcamper

Met een camper reist u schoon en veilig. U heeft immers uw eigen toilet, douche en keuken bij zich en u kunt gaan en staan waar u maar wilt. Lijkt de camping of camperplaats u te druk? Dan kijkt u gewoon nog even verder. Een camper is immers het ideale kampeermiddel om de rust en ruimte op te zoeken.

De campers van City Campers:
– Zijn allen voorzien van eigen toilet, douche en keuken
– Worden voor vertrek (van binnen én van buiten) grondig gereinigd en ontsmet door Starwash

Lastminute zomeraanbieding

Huurt u deze zomer een camper bij City Campers én blijft u in Nederland zodat u de Nederlandse camping- en camperplaatshouders steunt? Dan zijn wij blij met u en krijgt u van ons: 2 gratis overnachtingen op camperpark Toppark ’t Hulsbeek in Oldenzaal.

Deze zomeraanbieding geldt bij vertrek in de maanden juni, juli en augustus, voor een huurperiode van minimaal 2 weken. Iedereen die nu een camper reserveert voor deze zomer, heeft bovendien recht op gratis omboekgarantie in 2020, tot 2 weken voor vertrek.

Onze campers bekijken?
Ga naar www.citycampers.nl/onze-campers en bekijk het aanbod aan huurcampers. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0541-516100.