Nu een aantal grenzen binnen Europa gesloten zijn, behalve voor grensoverschrijdend goederen- en woon-werkverkeer, zien we het camperverkeer drastisch afnemen. Nog niet alle campings en camperplaatsen binnen Europa zijn gesloten maar met het oog op besmetting met het Corona COVID-19 virus overwegen veel eigenaren tijdelijk de deuren te sluiten. Veiligheid en gezondheid van hun gasten gaat immers boven alles. Ook dat geldt voor ons. Wij gunnen iedereen een fijne campervakantie, maar door de huidige situatie zien wij ook in dat uitstel of afstel van uw campervakantie gewenst is. Tot op heden hanteerden wij de voorwaarden dat huurders bij annulering tot 6 weken voor vertrek 50% van de huursom verschuldigd zijn en in de periode daarna (tot vertrek) 90%.

Coulanceregeling

CityCampers introduceert om bovengenoemde redenen een coulanceregeling voor onze camperhuurders die in april* 2020 vertrekken. Wij bieden hen drie mogelijkheden indien zij kiezen voor uitstel of afstel van hun campervakantie, namelijk:

• Gratis omboeken van uw vertrekweek. Met dezelfde camper, in een beschikbare periode. Eventuele meerkosten voor die periode zijn voor eigen rekening.

• Een voucher t.w.v. het aanbetaalde bedrag (50%) van uw totale camperhuur. Deze kunt u voor 31 december 2020 besteden bij CityCampers. De code op deze voucher kunt u invoeren bij uw boeking via www.citycampers.nl.

• Annuleren tot 2 (i.p.v. 6) weken voor vertrek tegen verschuldigde huursom van 50% (i.p.v. 90%). Binnen 2 weken voor vertrek blijft de 90% regeling van kracht. Bij annulering vanaf de vertrekdatum geldt een verschuldigde huursom van 100%.

Wij hopen onze klanten die op korte termijn vertrekken hiermee tegemoet te komen in deze roerige tijd. Maar bovenal wensen we u allemaal een goede gezondheid en hopen we dat iedereen snel weer kan gaan genieten van een welverdiende campervakantie!

Met vriendelijke groet,
Rob de Mönnink,
CityCampers
T: 0541-516100

*Vertrekkende klanten in mei of later verzoeken wij de actuele berichten over uw camperhuur te volgen via onze website of Facebookpagina. Bij veranderende omstandigheden zullen we u persoonlijk per e-mail informeren.