Camper Occasion kopen?

Gaat u meer dan twee keer per jaar met de camper op vakantie? Dan is een camper kopen wellicht iets voor u. City Campers verkoopt naast gloednieuwe BRAVIA SWAN buscampers ook jong gebruikte campers die we verhuren.

Wij kunnen ons voorstellen dat er mensen zijn die schrikken als er wordt gesproken over een ”EX HUUR CAMPER”. Wij van CITYCAMPERS kunnen u garanderen dat de campers afkomstig uit onze verhuurvloot in TOP conditie verkeren. Als u onze verhuurvoorwaarden leest, kunt u zich vast wel een beeld vormen van het type klant dat bij ons een camper huurt. Over het algemeen zijn onze klanten de 50 plussers die de campers huren. Om stilstand en storingen te voorkomen tijdens het huren van een camper, zorgen wij er voor dat onze huurcampers altijd in TOP conditie verkeren! Bij elke aflevering en inname van een verhuurperiode, worden onze campers aan een technische inspectie onderworpen. Eventuele gebreken, klachten of beschadigingen worden op professionele wijze verholpen. U hoeft dus bij CITYCAMPERS nooit bang te zijn dat u een camper koopt met achterstallig onderhoud of storingen.

Heeft u interesse in meer informatie? Neem dan contact met ons op. Specifieke wensen? Laat het ons weten, dan gaan wij voor u op zoek!